Folosirea acestui website, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau întrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care îl veti gasi pe acestea. Ramâne la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu în considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de înregistrare
În utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. În situatia în care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continând informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Înregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin înregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea în siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Copyright
Elementele din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea KAVIDRA SRL sau ale partenerilor sai si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei KAVIDRA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale
Produsele sunt expuse în magazinul online, cu toate specificatiile tehnice indicate de catre producatori, putându-se face comparatii între produse. Unele dintre imagini pot avea caracter orientativ si nu constituie o baza contractuala.
Toate preturile din acest magazin online sunt exprimate în RON si includ TVA. 
Ofertele Speciale sunt limitate ca si timp, si pot fi întrerupte de catre proprietarul magazinului în orice moment.


Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili în fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Daca considertti ca orice material de pe acest site, postat de KAVIDRA SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, la datele de contact de pe site astfel încât sa putem lua o decizie în cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

Date companie:

KAVIDRA SRL
Sediu Social: Str. Victor Babeș nr. 29, 500073 - Brașov, jud. Brasov, România

Tel.: +40.368.460.800 

Email: vanzari@appliances.ro 

Reg. Comertului: J08/1370/2011
CUI: RO 29009679
IBAN: RO30 INGB 0000 9999 0450 4372
Ing Bank Brasov